« eindelijk weer een goal | Main | wat warm. »

Diana is nog in de groei maar dat weet ze natuurlijk nog niet zelf want ze denkt echt dat ze al volwassen is. hoe ik dat weet? dat komt omdat ik altijd zeg tegen haar dat dingen heet zijn en dat ze voor dingen uit moet kijken.......tegenwoordig zegt ze dat tegen MIJ!
ze is nog een baby wat weet zij daarvan denk ik dan.
en diana word steeds brutaler en irritanter.
ze slaat je als je haar plaagt.
bijvoorbeeld laatst wou ik geen tikkertje met haar spelen en ging ik bij de computer zitten en toen sloeg ze mij op een plek waar mannen erg veel pijn hebben als je hun slaat.
maar oke ze is nog jong ze weet niet dat ze dat soort dingen niet moet doen.
dus vergeef ik dat haar gewoon.

dag dag allemaal.

Comments (2)

Opa:

Ik vind Diana geen baby hoor. Ze is een heel wijs meisje. Ze weet zelfs al waar jij heel gevoelig bent! In jouw tijd (!)was dat anders, maar tegenwoordig weten kleine kinderen al heel veel. Vraag maar aan Tom (5) en zelfs aan Sam (2).
Dag dag, opa.

Pascale:

maar broertjes en zusjes zijn soms irritant, behalve ikzelf dan natuurlijk. gelukkig is Diana ook nog wel heel lief. En ben jij heel verstandig!

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 3, 2010 1:36 PM.

The previous post in this blog was eindelijk weer een goal.

The next post in this blog is wat warm..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33