« mijn gevoelens zijn vet! | Main | mijn verlanglijstje »

strafwerk.

nou ja de titel zegt het all STRAFWERK.
wonderbaarlijk genoeg heb ik al strafwerk gehad.
2x want vandaag moest ik nablijven.
en ik weet niet hoe lang geleden moest ik 50x deze zin opschrijven:
"tijdens de Duitse les zit ik recht op mijn bankje en praat er niet constant tussendoor"
je raad het al dat was bij de Duitse les.

nou ja strafwerk is dom, maar nodig want anders leren kinderen het nooit ook al vind ik dat een kind het ook wel kan leren met een waarschuwen en dat strafwerk gewoon overbodig is omdat huiswerk ook al een soort straf is (vind ik) maar waarschijnlijk vinden meesters/juffen dat niet omdat zei het moeten uitdelen en niet zelf maken!!!!!

lange zin he stel je voor dat je dat al 10 keer op moet schrijven...

nou ja strafwerk is dom, maar nodig want anders leren kinderen het nooit ook al vind ik dat een kind het ook wel kan leren met een waarschuwen en dat strafwerk gewoon overbodig is omdat huiswerk ook al een soort straf is (vind ik) maar waarschijnlijk vinden meesters/juffen dat niet omdat zei het moeten uitdelen en niet zelf maken!!!!!
nou ja strafwerk is dom, maar nodig want anders leren kinderen het nooit ook al vind ik dat een kind het ook wel kan leren met een waarschuwen en dat strafwerk gewoon overbodig is omdat huiswerk ook al een soort straf is (vind ik) maar waarschijnlijk vinden meesters/juffen dat niet omdat zei het moeten uitdelen en niet zelf maken!!!!!
nou ja strafwerk is dom, maar nodig want anders leren kinderen het nooit ook al vind ik dat een kind het ook wel kan leren met een waarschuwen en dat strafwerk gewoon overbodig is omdat huiswerk ook al een soort straf is (vind ik) maar waarschijnlijk vinden meesters/juffen dat niet omdat zei het moeten uitdelen en niet zelf maken!!!!!.....

dat is al 3 keer en het lijkt al veel stel je voor 20 keer.
je ziet het strafwerk is gewoon **t.
nou ja

dag dag allemaal.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 14, 2009 6:54 PM.

The previous post in this blog was mijn gevoelens zijn vet!.

The next post in this blog is mijn verlanglijstje.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33