« rot regen! | Main | ?voetbal¿ »

huiswerk

ik ga nu even vertellen wat ik van huiswerk vind:
dom saai zinloos kansloos vaag gestoord.
nu ga ik vertellen wat ik daarmee bedoel:
dom: omdat je het op school ook kan doen.
saai: omdat je net zo goed iets anders kan doen.
zinloos: omdat je het niet helpt en je kan het op school ook doen.
kansloos het word wel na gekeken en je krijgt een punt voor hoe vaak je het bij hebt maar niet van hoe goed je het doet!
vaag: soms is het zo dom....
gestoord: het is gewoon gestoord.
nou dat is wat ik vind van huiswerk

maar ik ben nog niet klaar wat vond jij van huiswerk vroeger toen je klein was.
dat wil ik graag weten.XP

dag dag allemaal.

Comments (4)

Nou, toen ik op de lagere school (basisschool) zat hadden ze HELEMAAL GEEN HUISWERK. Wanneer het precies is ingevoerd weet ik niet, waarschijnlijk toen de scholen bevolkt werden met domme, saaie, zin- en kansloze, vage en gestoorde gasten.
Huiswerk is vet man!
(Heb je het al af?)

Myrthe:

Ik had ook nooit huiswerk op de basisschool. Alleen spreekwoorden en topo.
Maar wat ik op school moest doen vond ik ook saai en vervelend. :P
Ik zou toch maar gewoon je huiswerk bijhouden, want bepaalde basiskennis kan je later goed gebruiken als je naar de middelbare school gaat. (hoewel het toch niet alles is) En als je goed je best doet vinden de leraren je waarschijnlijk ook slimmer :P en dan heb je meer kansen!
Even doorzetten, hoe saai het ook is. Daar zal je geen spijt van krijgen.

Ehm... ik deed het nooit, dat huiswerk. Maar dat kan ik niet aanbevelen. :)
Alleen als er een proefwerk was, dat ertoe deed, dan ging ik aan de slag. En dan was het al te laat om het goed te leren.

CassPa:

Nee wij hadden vroeger ook geen huiswerk (is al heeeel lang geleden). Misschien leerden we vroeger wel wat minder, maar dat kon ik later inhalen. Tegenwoordig heb je op school wel veel heel interessante onderwerpen die wij vroeger niet hadden.
Dag dag Opa

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 27, 2009 9:39 AM.

The previous post in this blog was rot regen!.

The next post in this blog is ?voetbal¿.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33