« graffiti | Main | de president van amerika. »

mosselen

ja vandaag is het onderwerp mosselen.
en daar zal ik je laten zien dat ze lekker zijn maar ook vies.
je weet toch wel lekkere mosselen dat vond ik ook.
waarom vond ik dat?
nou de eerste keer vond ik het lekker de tweede keer ook en de derde keer ook.
alleen opeens zag ik dat we ongeveer elke week mosselen aten en nu vind ik het gewoon vies.
snap je dat?
nou me ouders niet want die willen nog steeds dat ik mosselen eet en spruitjes en witlof is bitter en spruitjes en witlof is slecht voor je darmen omdat ze zo bitter zijn en daarom haat ik spruitjes en witlof ik heb gelezen in een encyclopedie dat als je iets eet dat je lekker vind je darmen dat beter verteren dan als je iets eet wat je niet lekker is en dat is ook zo want dat heb ik gezien.
op google.
en daarom zeg ik:

dag dag allemaal.

Comments (1)

pascale:

daar zit wat in Luchiano, dat je beter iets kan eten wat je lekker vindt. Ik mocht vroeger van mn moeder heel veel appelmoes over mn spruitjes doen, dan waren ze wel heel lekker. Misschien een tip voor jou?

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 29, 2008 3:19 PM.

The previous post in this blog was graffiti.

The next post in this blog is de president van amerika..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33