« el conde. | Main | diana is nog in de groei. »

best fijn.

best fijn
om weer in Nederland te zijn.
hoezo?het is eigenlijk een leugen het lijkt alsof ik het beter had in de dominicaanse republiek.
hier is het ook leuk maar hier heb ik niet zoveel kinderen en mensen om mee te spelen e zo het lijkt me wel een uitdaging om daar te wonen alleen ik was bang dat ik Nederland da niet zo gouw meer zou zien dus daarom was ik terug gekomen ook omdat ik daar geen nintendo wii of leptop heb. anders was ik gewoon gebleven voor de uitdaging hoor.
al die familie leden het zijn er zoveel en je weet dat je ze misschien pas 4 jaar later weer ziet.
daarom voel ik me hier niet echt zo goed:'( .

dag dag allemaal.

Comments (1)

Opa:

Hoi Luchiano, een beetje verdrietig? Maar als je straks weer naar school gaat dan wen je weer aan de kinderen hier en vind je het ook fijn, denk ik. Maar ik kan me voorstellen dat het even wennen is. En: je hoeft geen 4 jaar te wachten tot je de familie weer ziet. Dag dag, opa.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 1, 2008 2:47 PM.

The previous post in this blog was el conde..

The next post in this blog is diana is nog in de groei..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33