« diana is nog in de groei. | Main | leren over voetballen. »

5 dagen druppels in je ogen niet leuk :(

ik heb 5 dagen druppels in mijn ogen gehad en die drupells waren zo sterk dat ze alles in me mijn ogen uit hebben gezet waardoor ik niet goed kan zien het is wel een beetje irritant wamnnt ik kan niet echt zo goed lee\zen maar typen kan ik nog wel ik weet dat ik wel een paar fouten kan hebben maar ja zo kan het toch.
je moet het maar zelf eens probeeren dat mij papa het niet kan doen snap ik wel als hij niet goed kan lezen kan j\hij de borden van de straat niet lezen.
ik heb een paar liedjes van de dominicaanse republiek gehooord die heel leuk zijn.
en nu zeg ik.

dag dag allemaal.

Comments (1)

Opa:

Hi Luchiano, ik heb net bij je pa gelezen van die druppels in je ogen en dat de dokter verder aan het zoeken is waarom jij niet zo goed ziet en hoofdpijn hebt. Kun jij niet helpen met zoeken? Ik weet niet hoe, maar het zijn jouw ogen en dan weet jij het het beste, lijkt mij.
Dag dag , Opa.
(PS: wanneer zie ik jou weer eens?)

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 12, 2008 1:17 PM.

The previous post in this blog was diana is nog in de groei..

The next post in this blog is leren over voetballen..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33