« bijna helemaal weg!!!! | Main | topografie en boekbespreking. »

paar dingen achter de rug.

ja ik vind het maar druk entree toets verkeer toets verkeer rij toets topografie toets boekbespreking...maar vandaag...
ging het hartstikke goed de entree toets was achter de rug verdwenen we waren snel klaar.
ik heb vaak verteld dat ik lang ben aan het proberen snelst te worden ook achter de rug dat ben ik vandaag geworden.en dan...maar eerst iets anders ik dacht we hebben de entree toets gehad eindelijk rusten maar nee...eerst de verkeer toets iedereen was snel klaar we konden allemaal naar buiten om te spelen (toen werd ik de snelste). maar toen we binnen kwamen de uitslag iedereen had het gehaald 1e plaats gijs met het hoogste punt 40,2e plaats arjen met 38 punten,3e plaats ik met 36e punten. dus ik haalde nog maar net brons dat is toch goed.
wie weet wat het de volgende keer is...

dag dag allemaal.

Comments (2)

oma:

Hallo Luchiano,
Wat heb jij het druk zeg! Wel een beetje veel.
Lekker dat je dan elke keer wat kunt afstrepen van je "dingen die moeten"lijstje.
En nog proficiat met je brons.
Groetjes,
Peter.

oma:

Peter moet natuurlijk oma zijn. Ik denk dat ik net aan papa moest denken en toen heb ik zijn naam getikt. Groetjes.

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 17, 2008 11:21 AM.

The previous post in this blog was bijna helemaal weg!!!!.

The next post in this blog is topografie en boekbespreking..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33