« waterpokken of niet? | Main | bijna helemaal weg!!!! »

oma's feestje

oma had zaterdag een feestje met al haar vriendinnen en vrienden en ik wou ook gaan ook al zijn feestjes van ouderen niet zo leuk voor mij want praten lukt niet want ze hebben het altijd over een rare onderwerp.
maar ik vond het nog wel leuk met al mijn neefjes daar en het meeste wat we deden was computeren en gameboyen maar daarna gingen we voetballen maar heel even en daarna weer achter de computer en daarna gingen we eten en had ik wel wat last van me keel slikken kon ik niet meer dat deed te veel pijn maar wat later at ik toch wat vlees maar nu...
veel beter ik wil nu alles eten ik heb geen pijn meer (bij het slikken want ik weet nog niks hoe het word met eten misschien wat slechter wat eten want dat raakt mijn waterpokken meer aan maar dat zullen we wel zien he).
het werd uiteindelijk wel een leuke dag als altijd.

dag dag allemaal.

Comments (2)

opa:

en wij vonden het heel fijn dat jij op het verjaardagsfeestje van oma Truus was. Hoop je spoedig weer te zien, misschien zonder waterpokken.
Dag dag, Opa

oma:

Lieve Luchiano,
Ik vond het heel fijn dat je er was! En de volgende keer als we elkaar weerzien, mag jij het onderwerp zeggen waar we over kunnen praten!
Beterschap met je waterpokken.
Groetjes,
oma

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 14, 2008 11:25 AM.

The previous post in this blog was waterpokken of niet?.

The next post in this blog is bijna helemaal weg!!!!.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33