« ik ben weer eindelijk in school. | Main | eindelijk internet en alle spullen curacao. »

chatten met vrienden

gisteren heb ik iet nieuws gezien in msn en dan kan je iemand bellen van af de computer en zo kun je dan de stem van je vriend horen.
ik zat dat bijna de hele nacht te doen met mijn vriend joey want hij was heel lang online dus ik ook en daarna ook nog met mijn vriend christopher uit curacao was heel leuk want ik heb zijn stem lang geleden niet gehoord.
maar waneer we dat deden was het wel het leukste wat je kan doen.
vrienden horen praaten je benthem eigenlijk aan het bellen maar dan voor vrij.
en ik zat in curacao mijn vrienden de hele tijd aan het bellen een paar minuten en hier hup alles voor vrij.we hadden daarna nog een spelletje gedaan maar die werkte hier niet dus dan was er een grote fout het was ongelovig.
maar teminste kon ik nog praaten want dat was het leukste als dat zou gebeuren praten en dammen door msn god.

ik denk dat mijn verhaal af is.
dag da...
wacht ik ben nog niet klaar.

eergisteren dacht ik aan een boek schrijven want er gebeuren zoveel dingen alleen.
alleen ik wou al langer een verhaal schrijven wanneer ik acht was en nog geen weblog had toen wou ik een boek schrijven maar ik dacht het lukt mij nooit maar na twee jaren wachten dacht ik ja ik doe het toch.
en nu ben ik begonen,met mijn verhalen te schrijven.
en nu heb ik twee dingen te doen weblog schrijven en ook nog boek schrijven over mijn leven en elke dag.
ben ik nu klaar volgens mij wel dag da...
ik ben nog niet klaar.

wij gaan vandaag naar rijen toe om mijn bed te bouwen.
ik krijg drie kasten een tafel een ook nog een bed en dat word mijn kamer.
straks krijg ik de tv en daarna ook nog de nintendo wii voor mijn tv.
alleen mijn kamer is niet zo groot ik kon net zo goed om de groote zolder slapen want die is zelfs groter dan de kamer van mama en papa en nu krijgt diana ook een kamertje waar zij eindelijk alleen gaat slapen en niet in mijn kamer waar ze mij niet met rust laat want dan wil zei altijd gaan spelen ook al is het nacht en dan kan ik helemaal niet slapen en ik moet wel uirusten he dat is wel een keer gebeurt zij bleef en ik kon niet slapen omdat ze wou spelen en als je wil slapen is dat wel irritant.
ben ik nu wel klaar.
dag dag alle...
nee nog niet.

ik ga de meeste van mijn speelgoed in een tas doen om naar rijen te gaan want dan lijkt wel op mijn eigen huisje mijn kamer bedoel waar niemand komt en dat ik schoon maak.
en daar komt ook mijn leptop die ik nodig heb voor verhaaltjes schrijven en dan is mijn huisje compleet alleen dan moet ik nu wel een stoel hebben om daar te zitten.

en nu weet ik het zeker

dag dag allemaal.

Comments (4)

Opa:

Hi Luchiano, jij hebt wel veel te vertellen, ik vind het interessant te lezen wat jij doet en nog wilt doen. Dat huisje in Rijen dat wordt wel heel mooi. Dan kun je misschien met mij ook chatten. Dag dag Opa.

Oma Truus:

Wat een lang verhaal is het weer geworden. Fantastisch dat je zo met je vrienden kunt praten!
Dag, dag Luchiano.
Oma Truus.

Nou, dat boek van jou gaat vast wel lukken als je nu al zulke lange verhalen kunt schrijven.

Laat je ook een foto van je nieuwe kamer zien?

jannie:

hai Luchiano, ik lees altijd het blog van je papa, maar deze vind ik eigenlijk veel leuker. Je schrijft gezellig. Ik ben benieuwd naar je boek en de nieuwe kamer.
Groetjes Jannie

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 3, 2007 4:23 AM.

The previous post in this blog was ik ben weer eindelijk in school..

The next post in this blog is eindelijk internet en alle spullen curacao..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33