« jing en jang. | Main | het feestje. »

diana het supermeisje,gym niet gebeurd

het eerste keer dat ik diana zag in de hospital zag ik iets aan haar ze heeft iets speciaals en ik heb het uitgevonden.
nu dat diana groot is en zij wil nu alles en anders zegt ze mama daar en dan wijst ze wat ze aan wil en als ze iets niet mag hebben dan wordt ze boos en gaat ze op de grond liggen en huilen en als dat niet werkt dan wordt ze weer boos en dan komt ze uit alle macht je gaan slaan ik vind dat grappig maar nu niet meer want nu heeft ze heel veel kracht en nu slaat ze niet alleen maar met haar hand ze pakt spullen om te gooien ik heb de gameboy van haar afgepakt en ze werd boos dus ze heeft mijn baseball gepakt en naar mij hoofd gegooid en het was kei hard tegen me aan gekomen en toen begon zij te lachen en toen moest ik ook wel mee lachen.
haar kracht is heel bijzonder.

GYM niet gebeurd.

vandaag was ik opgestaan ik ging aankleden gel opzetten en in de auto stappen.
wanneer ik in de auto was herrinerde ik me dat er GYM zou zijn maar het was te laat om terug te keren.
want ik was me GYM spullen vergeten mee te nemen.
wanneer ik bij school aan kwam dan was het net gestopt met regenen,
maar daarna begon het kei hard te regenen.
en we moesten allemaal naar binnen.
en om negen uur zei de juffrouw dat door het regen konden we niet om acht uur naar de computer lokaal en naar GYM.
daarna waren we allemaal in een slechte bui.

dag dag allemaal.

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 4, 2007 7:51 PM.

The previous post in this blog was jing en jang..

The next post in this blog is het feestje..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33