« vrienden hebben is fijn. | Main | een nieuwe vriendje. »

twee feestjes 1 dag.

gisteren gingen we naar de feestje van roland en barbara en ook de ene die jaarig is kira daar bleven we voor een uurtje en daarna gingen we naar de feestje van arvin dat was echt heel leuk ik kreeg meteen de grootste skelter te pakken gekregen dat was pas leuk ik wil zelf een skelter kopen dat zal pas leuk zijn wel het kost we veel geld maar het is teminste voor iets dat leuk is.
ik probeerde heel hard te racen maar dat lukte mij niet er was een jongen dat sneller was.
daarna gingen we met de pinata bezig daarna was het weer skelteren voor mij net als altijd als laatst ging ik wippen en ik kwam wel als hoogste toen daarna sprong ik in de lucht en viel op de grond dat was pas leuk voor mij.


dag dag allemaal.

Comments (1)

oma Truus:

Je lijkt wel van elastiek!
Je springt omhoog en valt neer zonder je botten te breken. Gelukkig maar!
Dag, dag Luchiano.
Oma Truus.

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 15, 2007 10:41 PM.

The previous post in this blog was vrienden hebben is fijn..

The next post in this blog is een nieuwe vriendje..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33