« NOG EENS NAAR DE BIEB(NIET GOED) | Main | heeft de aarde zwaarte kracht of zijn het de mensen. »

half papa's gips is weg wel een beetje raar.

vandaag gingen we naar de dokter om papa's gips weg te halen en ik was de ene die zenuwachtig was en papa niet ik zat te denken hoe zal het eruit zien,zal hij er weer aan wennen kan hij zijn arm nog strekken maar het leek als of hij dat helemaal niet dacht,eindelijk was het ons beurt alleen ik kon niet zien toen het eraf ging(het gips) maar ik zag en voelde wel hoe zacht zijn vel was.ik dacht dat het wel een beetje anders zou zien het lijkt een beetje normaal nu,er is een ding dat ik vraag ik wil gips hebben maar ik wil me lichaam niet breken want ik denk dat het teveel pijn zou doen.wat denken jullie daar van?????
dag dag allemaal.

Comments (1)

Vernon:

Ja, Luchiano voor één dag lijkt het leuk, maar als je 6 weken met gips moet lopen,
dan valt dat erg tegen. Heb jij die foto's van je papa geschoten? Hopi bon homber.

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 4, 2007 10:12 PM.

The previous post in this blog was NOG EENS NAAR DE BIEB(NIET GOED).

The next post in this blog is heeft de aarde zwaarte kracht of zijn het de mensen..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33