« diana haar prik. | Main | vrienden hebben is fijn. »

BBQ BB.......Q

gisteren hadden we een barbecue gekocht bij goisco en het duurde een beetje lang om de barbecue te maken want we waren heel druk bezig en steeds vonden we iets mis en zeiden we het moet nee het moet zo.
na een half uur waren we bezig met de kolen dat duurde heel lang we moesten een kwartier wachten tot het vuur echt aan het branden was,wel dat dacht ik want toen kwam ik en zei waar is het vuur maar mijn vader zei nee een goeie barbecue heeft geen vuur maar kolen en die kolen moet en rood zijn en eventueel nemen ze ook een beetje vuur en dat was gebeurd,papa had als eerste de biefstuk gedaan,daarna heb ik ook biefstuk gedaan en ook kippe poten en als laats karbonade.
ik had me buikje rond gegeten zelfs nu heb ik geen honger meer ik ga nooit meer zo veel eten.

dag dag allemaal.

Comments (1)

Opa:

Een goed idee die Bbq, dan eet jij tenminste je buikje vol. Moet Diana ook maar doen, dan is ze snel op het goede dewicht. Dag dag, Opa.

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 13, 2007 11:33 AM.

The previous post in this blog was diana haar prik..

The next post in this blog is vrienden hebben is fijn..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33