« nu gerard | Main | peren kleren. »

wat is er met jongens en knikkers?

wat is er met jongens en knikkers?wel als je dat vraagt,heb ik het antwoord.

jongens houden van knikkers door hun kleuren,en ze zeggen soms dit knikker is lucky (gelukkig) en dat zeg ik soms ook want met sommige knikkers mis ik vaak,maar met de andere niet echt zoveel,ze houden er ook van want ze hebben allemaal namen.de bleu devil,de ocean,de walvis,de orca,de bleu shooter,de yellow shooter,de dragon,maar dat zijn niet helemaal er zijn nog veel meer hoor,dat zijn de enige die ik heb,maar me vrienden hebben meer als:de tijger en de red devil.
en zo houden de jongens het meeste van knikkers.

ik zal zeker weten meer informatie over dat krijgen,per week.


dag dag allemaal.

Comments (1)

ik kan het me helemaal voorstellen, heb je geen foto van je mooie knikkers?

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 11, 2007 8:46 PM.

The previous post in this blog was nu gerard.

The next post in this blog is peren kleren..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33