« mama met haar yoga spul.ballonen niet leuk. | Main | mijn nieuwe email adress »

karate trainen vind ik nu het best.

vandaag bij karate had ik gezien hoeveel ik nog moet verbeteren,bijvoorbeeld de technieken:zijwaardse trap soms hoog dat vind ik moeilijk te doen met me linker want vandaag moesten we tegen een kussen schoppen en ik had het wel 4 keer geMIST!! ik dacht dat ik het beter kon maar steeds weer zie ik dat het niet zo is want ik dacht oh dat is een makkie maar sensei (leraar(es) ) heeft me gezegd dat het niet de kracht is,het is de technieken en het dan ook nog flink doen maar niet te hard karate betekent met lege hand dus hard stoten maar niet te hard want dan gebruik je je energie op een slag daar moet je het meeste aan denken.zo kinderen die dit lezen...doe het ook.

dag-dag allemaal

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 30, 2007 9:36 PM.

The previous post in this blog was mama met haar yoga spul.ballonen niet leuk..

The next post in this blog is mijn nieuwe email adress.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33