« het is leuk maar gevaarlijk | Main | de dokter,verjaardag »

ik ben moe maar wil niet in bed

Vandaag dacht ik dat ik vrij was,
Maar nu zie ik dat het niet zo is,
Ik had huiswerk maar ik dacht dat ik het nog zondag kon redden.
Maar nu zie ik dat ik het helemaal fout had.
Dit werk duurde uren en is helemaal niet makkeljk.
Het is een kdn opdracht.
Ik moet de dieren van curacao opnoemen.
En op schrijven de geboorte,voeding en kenmerken.
En dat vond ik heelemaal niet makkelijk.
Voor geluk gingen wij teminste naar het strand uitrusten.
Maar daarna moest ik weer door en weet je wat ik was helemaal uitgeput.
En daar lag ik,op een paar stoelen.Want ik wou helemaal niet op bed.
Want ik dacht nee ik ben op vakantie maar nu is het wel laat en ik moet naar bed dag dag allemaal

Comments (2)

Donna:

Hee Luch. Je moet die jonge body van je wel goed verzorgen hoor!!! En natuurlijk je huiswerk op tijd doen, want op zondag ('t laatste moment) je huiswerk doen is echt niet leuk. Toch wel lekker he dat je even met je papa ben gaan zwemmen of niet en na het zwemmen ben je altijd wel moe. Dus rust lekker uit en dan ben je weer fit om je huiswerk af te maken. Welke dieren heb je nog meer uitgekozen. Ik vond de libelle altijd heel indrukwekkend (hier in nederland zie je hele kleine libelles, maar op curacao zijn ze wel 5x zo groot) en wacht dacht je van de hagedis of nog mooier de leguaan. In ieder geval veel succes.

Gelukkig maar dat je vader gezegd heeft dat je op tijd moest beginnen. Anders was je in de problemen gekomen. Hopelijk heb je toch nog een beetje vrije tijd van het weekend.

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 17, 2007 10:43 PM.

The previous post in this blog was het is leuk maar gevaarlijk.

The next post in this blog is de dokter,verjaardag.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33