« mijn t-shirt vol met verf. | Main | de toiletten »

GYM dag speciaal.

(de speciale dag van vandaag in GYM gaat over trampoline springen we hadden een competieti ik kwam niet in eerste plaats nathan kwam in eerste plaats matthew in tweede ik heb het net gemaakt om in de derde maar nauwlijks als het niet was dat joash vals had gespeelt door te lijken dat hij hoog sprong want waneer in de lucht zette hij zich recht en kwam op zijn buik terecht dus dat was vals dus ik ko net in derde plaats komen net net.
en dus zo kwam ik in derde plaats maar niet in eerste.
daarna gingen we door met gym we zaten te springen als een gek tot joash op anais gesprongen is.
dag dag allemaal.

Comments (1)

Cyberjunk:

Nou, dat is toch knap van je om op de derde plaats te komen.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 31, 2007 4:50 PM.

The previous post in this blog was mijn t-shirt vol met verf..

The next post in this blog is de toiletten.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33