« christoffelpark | Main | de klas straf,de prop straf,de papiamento straf,de vogel baby's dood. »

de fiets

gisteren gingen we naar een winkel waar je fietsen voor binnen kunt kopen,en die heeft mama gekocht ik heb er een paar keer opgezeten en het is best leuk ik speel race met dat en omdat het niet beweegt kan ik meer dan 40 km per uur en dat is zo cool want het lijkt echt dat ik op hich speed race en straks ga ik er weer op en dan krijgen jullie een foto erbij om te kijken.
mama gebruikt het ook maar ik heb het grootste record ik ben de snelste omdat ik meer energie heb en ik help met alles dus er is ook zwaar werk daarom ben ik altijd fit om te helpen met iedereen die hulp nodig help een menneer die arm is en m'n vadeers auto wil wassen geef ik altijd 5 gulden as iedereen in de wereld niet aan zichzelf zal de wereld perfect maar ook als het zo zou zijn zijn er nog dieven en zo wel dat............................dagdag allemaal.
(morgen komt er een stuk bij dat is het verhaaltje van morgen)

Comments (5)

Cyberjunk:

Goed gezegd en ook goed dat jij overal mee helpt.

Ha Snelheidsmonster, wat geweldig dat je iedereen helpt. Goed idee, dat ga ik ook doen. Hoi.

truus:

wat een prachtig verhaal! Je papa en mama zijn toch maar bofkonten met zo'n lieve zoon! dag dag, Truus.

wow luchiano wat een geweldig verhaal.... dat je snel bent maar zeker ook dat je van die mooie dingen zegt en denkt!!

CasasPa:

Hi coole Luchiano. Neem de bike en probeer maar naar hier te fietsen. (ik vind je geweldig, vet cool). Dag dag, Opa

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 17, 2007 5:23 PM.

The previous post in this blog was christoffelpark.

The next post in this blog is de klas straf,de prop straf,de papiamento straf,de vogel baby's dood..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33