« ik was jong | Main | jongleren »

prik

vandaag had diana een prik gekregen eerst huilde ze maar daarna dacht ze wat is err gebeurt want ze had pijn aan haar been maar ze wist niet van waar ze die pijn had gekregen dus zij dacht dat het iets anders was en toen lachte ze weer daarna en toen was ze blij want ze was een beetje ziek dus we wouden haar voor het hele dag niet laten huilen dus dat deden we maar.

Comments (4)

CasasPa:

met jou in de buurt heeft Diana veel minder pijn want jij neemt de pijn bij haar weg dat vind ik heel mooi. Opa

Cyberjunk:

Ja, het is heel naar als iemand waar je zoveel van houdt pijn heeft. Maar soms is het beter om even pijn te hebben, dat kan ook wel goed voor iemand zijn. Maar op het moment dat je ziet dat iemand pijn heeft is het heel akelig.

wat goed van je dat je haar troost, een echte grote broer!!!

@CasasPa: ja dat denk ik ook dat ze dat voely by by
@Cyberjunk: ja wanneer ik haar zie huilen krijg ik pijn.
@paola: ja ik denk dat iedereen dat vindt.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 11, 2006 5:48 PM.

The previous post in this blog was ik was jong.

The next post in this blog is jongleren.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33