« een boekje lenen | Main | over het strand »

mijn fiets,wilhelmina plein

ik kreeg een fiets gisteren die eigenlijk voor mijn verjaardag was ik was blij met m'n nieuwe fiets dus ik ging meteen rijden het rijde fijn en het had de kleur van nederland (oranje) en een vuur erop getekent (blauw) en beschermingen bijna overal.en hij heeft een computer erbij die zegt de tijd, hoveel kilometer je hebt gereden,hoeveel tijd je hebt gereden,hoveel kilometer per uur je rijd (record 18 kilometer per uur.dat is alles dat hij zegt en dit is veel informatie.
en vandaag is het zaterdag antille dag vandaag was ik naar het wilhelmina plein gegaan daar heb ik meteen hallo gezecht aan mijn opa en oma en daarna naar het park gegaan na heel veel tijd kwam arvin en na 5 minuten moest hij weg want hij was al langer bij een restorant gebleven.
na dat hij weg ging ging ik terug naar mijn vader en moeder.
en bijna daarna gingen wij ook naar huis maar ik ging met opa en oma ze hadden een kleine aoto met versellingen maar hij reed wel goed ik weet nu bijna ongeveer hoe een versnelling werkt.
maar niet helemaal want het is erg moeilijk maar ik ga het wel leren in de vijfde daar krijg ik een soort rijles en ik kan niet wacten want ik ben pas in de vijfde,
na en een jaar is heel lang toch dan ben ik tien en dan ben ik een oranje band in karate.
(hoop ik)
wel dag dag allemaal.

Comments (6)

Cyberjunk:

Nou, je hebt een heleboel gedaan hoor, met opa in de buurt hoef jij je niet te vervelen.

Donna:

Jeetje, wat heb jij het druk zeg!! En nog verwend ook met een nieuwe fiets terwijl je nog niet eens jarig ben, maar dat is wel heel snel toch?

Zijn jullie nog naar de Mac Donalds geweest? En ben je dan echt om 12:00 uur naar bed gegaan?

wat een geweldige fiets heb je gekregen luchiano...stoer man!

@Cyberjunk: ja dat hoeft niet.

@donna: ja dat is heel snel!!.

@paola: dat zegt mijn vader ook.

CasasPa:

wij vinden het fijn dat je heel blij bent. Opa

Pascale:

ik vind je fiets ook erg mooi! hopelijk doet de fietscomputer het weer gauw!

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 21, 2006 5:13 PM.

The previous post in this blog was een boekje lenen.

The next post in this blog is over het strand.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33