« boekbespreking | Main | ik was jong »

ik ben blij

ik ben blij want terwijl ik vrij ben mag ik gameboy spelen hoe lang ik wil en ook als een van m'n vrienden naar mijn huis gaat. (of als ik naar zijn huis ga mag ik ook veel gameboy spelen) maar vandaag was het druk ik moest een boekbespreking doen en daarna naar de botika gaan daarna kon ik 10 minuten gameboyen en daarna moest ik eten en daarna moest ik een andere stukje van m'n boekbesprekin doen en daarna moest ik nog schoon maken daarna moest ik doesjen en daarna moest ik dit verhaaltje maken en daarna moet ik gaan eten en daarna mag ik Gamboyen en daarna mag ik meer Gamboyen en daarna mag ik op mijn vader z'n leptop en daarna tv kijken en daarna mag ik Gamboyen en dat is wat ik wou vertellen.

Comments (3)

Cyberjunk:

Vind je het ook niet eens leuk om met Diana te spelen? Of om haar eten te geven? Je zusje is net zo belangrijk als de Gameboy. Je houdt vast nog genoeg tijd over om te gameboyen als je een kwartiertje per dag met je zusje speelt.

CasasPa:

wat heb je het toch druk druk druk en daarna heb je het ook nog druk en daarna kun je wachten tot Truus en opa komen en daarna ben je jarig en krijg je kadootjes. Heb ik al een verlanglijstje? Oh ja, je vindt alles leuk wat je van ons krijgt. Opa

@Cyberjunk: dat doe ik ook hoor
@CasasPa: ja ik vindt alles dat jij mij brengt leuk

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 9, 2006 4:47 PM.

The previous post in this blog was boekbespreking.

The next post in this blog is ik was jong.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33