« Rijen B4 - Good Luck B2 5-5 | Main | Rijen B3 - Irene B1 2-2 »

RWB B2 - Rijen B4 2-2

(Zaterdag 27.10.2012)

De redactie van het CasaLog probeert eens een ander format uit voor de wedstrijdverslagen. Het voordeel voor mij is dat het veel sneller en gemakkelijker is en het voordeel voor de lezer dat hij (m/v) niet zoveel hoeft te lezen en wel meteen meer ziet. Commentaar op het format is van harte welkom.


Zaterdag 27 oktober 2012 Rijen B4 RWB B2 - Rijen B4 2-2
Door CasaSpider Bijna waren we verkeerd namelijk bij Neo'25. Gelukkig delen zij het sportpark met RWB, derhalve was het niet ver om. Beeldmateriaal kan op sommige plaatsen voor sommige mensen schokkend zijn!
Het uithangbord van RWB is door de zon niet goed te lezen, helemaal niet voor Kasper die liever achterom kijkt. RWB beschikt over een puike accomodatie. De club bestaat al sinds 1908 (dank je wel, CasasPa) en de letters staan -heel origineel- voor Rood Wit Blauw. Daan Bourgonje wordt driftig gefotografeerd door zijn vader Raymond die net op FaceBook zit. Van de weersomstuit scoort Daan de 2-1 Anschlusstreffer en ontvangt daarvoor niet minder dan vijf EYPO!
We pikken een mooi momentje mee als de elftalfoto van RWB B2 wordt gemaakt. Deze keer staat de fotograaf er ook op. RWB, de foto is te koop. Luchiano Nijhuis (15) in hevig duel met een uit de kluiten gewassen RWB-verdediger. De strijd is hevig en hier krijgt Luchiano een tik op zijn neus. Een dag later heeft hij er nog last van. Tjsa, voetbal is geen sport voor mietjes.
Wegens veel afwezigen hebben we Aike Stro van de B3 geleend, hij doet op diverse momenten van zich spreken (wordt vervolgd). De RWB-speler in het midden moet gewoon gezien hebben dat hij op de foto komt. Geweldige pose. Aha, daar ligt Aike op de grond met een hamstring blessure. Hij had al een wedstrijd achter de rug en dan dreigt nu eenmaal overbelasting.
In de eerste helft komt Rijen er niet echt aan te pas, we hebben de wind ook tegen. Tom Taekema test de RWB-keeper met een gericht schot. Niels Wirken probeerde een bal weg te koppen, maar raakte hem verkeerd. Even zag hij dubbel en sterretjes. Gelukkig was hij al snel weer de oude. Een bijzondere rijtjesfoto gemaakt door CasasPa die er niet voor terugdeinst om hiervoor het veld te betreden. Van links naar rechts: Raymond, CasaSpider, Meram en Ellen.
RWB B2 - Rijen B4 was ook de clash tussen de vaders Ed van Leeuwen, vader van Bram, en CasaSpider, vader van Luchiano. Beiden konden zich vinden in de 2-2 einduitslag. Luchiano in duel met Bram waarbij de bal uiteindelijk over de zijlijn loopt. Last but not least CasasPa (78) die niet erg onder de indruk was van het vertoonde spel en daar had hij niet helemaal ongelijk in.

Scoreverloop RWB B2 - Rijen B4 2-2:

09 1-0
16 2-0
(rust)
53 2-1 Daan Bourgonje
73 2-2 Aike Stro (invaller B3)

Statistieken:

Alle posts over Rijen B4 in het seizoen 2012-2013 zijn gebundeld in de categorie Luchiano Rijen B4 2012/2013.

Comments

Veranderingen schijnen goed te zijn. Ik ben er niet zo van. Ik vond je oude format veel prettiger lezen. Maar ik denk dat de voetbalstukjes met name voor het team bedoeld zijn, dus waar bemoei ik me mee.

Zie je trouwens nooit meer op mijn log. How come?

Ik ben sowieso geen liefhebber van verslagen, maar dit heeft dan wel wat.
Meer voor het archief dan voor de lezer, me dunkt.

@Door: Ben het met je eens. Door tijdgebrek liep ik echter al vijf (!) verslagen achter. Met het nieuwe format heb ik die achterstand op één zondagochtend goedgemaakt. Het compromis is nu dit, als ik genoeg tijd heb schrijf ik een verhaal en zo niet, dan komt het nieuwe format op de proppen. Qua loggen loop ik sowieso enorm achter, zowel wat betreft schrijven als wat betreft lezen. Renesmurf klaagde hier ook al (terecht) over. Hoop mijn leven te beteren. Maar ja, jij bent toch steeds op vakantie... ;-)
@ReneSmurf: De jongens van Rijen B4 zien graag foto's van zichzelf en diverse mensen beginnen te klagen als ik achterloop. De archieffunctie is echter ook een belangrijke.

Ik vind dit wel leuk, zo kan ik de wedstrijd even in flitsen doornemen.

Het was koud en winderig in Waalwijk bij RoodWitBlauw. Al sinds 1908 toerend tussen de 3e de 4e en de 5e klasse. Toch knap dat zo'n club nog steeds springlevend is. De 2-2 was helemaal terecht maar het nivo was aan beide kanten heel matig.

ik vind t leuk, eens met Laurent.

Wederom een mooi en kundig verslag. Maar ik ben het eens met andere commentatoren dat de oude stijl prettiger was.
Rijen B4, veel succes verder!