« Feyenoord Open Dag 2012 | Main | Diana's eerste schooldag: Groep 3 »

El Sapo El Sapo (55)

1.

De Olympische Spelen aka #Londen2012 zijn op vrijdagavond 27 juli 2012 geopend. Nu ja, inmiddels was het al wel zaterdagochtend. De opening duurde best lang. Het was een spektakel waarbij de Engelsen erg hun best deden om Beijing 2008 te overtreffen. De aanwezigen op zondag 22 juli 2012 aanwezig bij de Open Dag van Feyenoord waren vast niet zo onder de indruk, immers publiek, muziek en een helicopter hadden wij daar ook!

2.

Laatst was ik aan het werk toen ik eigenlijk naar het toilet moest, maar dit bezoek zo lang mogelijk uitstelde omdat ik zo lekker bezig was. Waarom vertel ik dit? Luchiano (14) brengt vijftien uur van de dag door rechts aan de eettafel achter zijn laptop. Als ik de huiskamer binnenkom kijk ik onbewust of hij er nog zit. Vrijwel altijd is dit het geval. Als ik hem roep om iets te doen, bijvoorbeeld afwassen, staat Luchiano na enig aandringen op en wat is het eerste dat hij zegt? "Ik moet eerst naar de WC". "Man, had je dat niet eerder kunnen doen in al die uren dat je achter de computer zat?", vraag ik dan geïrriteerd. Maar nu snap ik het.

3.

Sedert 10.10.2010 is Curacao een echt land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Tot verbazing van sommigen werd niet Emily de Jongh-Elhage van de PAR de eerste minister-president van het nieuwe land, maar Gerrit Schotte van de Movementu Futuro Korsou (MFK). De MFK vormt een coalitie met de MAN van Charles Cooper en Pueblo Soberano van Helmin Wiels. Zij hebben een meerderheid van slechts één zetel en die meerderheid dreigt nu verloren te gaan.

Eugene Cleopa (MAN) heeft zijn steun voor het kabinet ingetrokken nadat hij en zijn familie zijn bedreigd door Helmin Wiels. De coalitie probeert nu Anthony Godett (Frente Obrero) zover te krijgen dat hij zich bij hun aansluit. Ongeveer de helft van de Curacaose bevolking smacht naar het moment dat de regering valt. Of het verstandig is om het roer over te nemen in deze moeilijke tijden waarin de Rijksministerraad juist een aanwijzing aan Curacao heeft gegeven voor 1 september dekking te vinden voor een bedrag van 55 miljoen Antilliaanse guldens?

4.

Tot slot een advertentie voor de Stompertjes, een nieuw snoepje.

Comments

Beste Casa je hebt het mis. Wiels heeft deze man nooit bedreigd, ik luister ook naar het programma van Wiels.
Het ''schijnt dat men deze man veel geld heeft aangeboden om de regering te vallen''.
Deze man gebruikt Wiels om de waarheid te verbergen.

Hij schijnt die brief ook niet zelf geschreven te hebben.
Verder schijnt hij ook verborgen aandelen te hebben in aqua electra wat weer in ''beheer'' is van de rijke zoon van Don M (ex- MAN lid) die tegen deze regering is.

Vertel de dingen zoals ze zijn a.u.b.
Wiels wordt op handen gedragen door het volk en heeft deze man nooit bedreigd. Deze man is allang bezig met een geheime agenda, heb ik begrepen.

De vraag is nu, WIE heeft deze man hiervoor betaald en HOEVEEL.

@Bout: Ik weet het niet Bout, ben er niet zelf bij geweest. Laat ik het zo zeggen: Gezien de oorlogszuchtige taal die Wiels regelmatig bezigt val ik niet uit mijn stoel van een mogelijke bedreiging van zijn kant. Hoe dan ook, het zijn interessante ontwikkelingen. Ergens vind ik het jammer ze niet van nabij te kunnen volgen!
(Hoe is het verder met jou?)

Maar Casa je kan alle uitzendingen van Wiels alsnog via zijn site beluisteren, dat doe ik ook.

Ik kan je 100% garanderen dat Wiels dat NIET gezegd heeft, ik beluister al zijn praatprogramma's een dag of paar dagen daarna en eenieder kan dat altijd doen, alles is terug te beluisteren. Eenieder kan het bevestigen dat hij die Cleofa NIET bedreigt heeft!

Je moet voorzichtiger zijn met wat (beschuldigingen) je op het Internet zet. Zo had je een tijdje geleden ook beweerd dat de makambas 'mishandeld' werden door Curaçaoënaars terwijl dit niet waar was!
Er was namelijk wel ruzie maar tussen Curaçaoënaars onder onderling, en toevallig was de een licht getint, maar geen makamba.
Het had dus ook omgekeerd kunnen zijn.