« Carnavalsoptocht Wringersgat 2012 | Main | Rijen C4 - WDS'19 C1 2-4 »

Spider anekdotes

17.02.2012: Eerste bezoek Luchiano (14) aan het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg, om naar een wratje op zijn rechter middelvinger te laten kijken. Klik voor groter.Luchiano heeft een afspraak bij dr. Polderman in het Elisabeth ziekenhuis te Tilburg om naar een knobbeltje op zijn rechter middelvinger te laten kijken. Als ik van thuis weg wil rijden om hem van school te halen, zie ik twee pasjes van het Beatrix College op tafel liggen. "Wat een oen!", denk ik bij mijzelf. "Is hij weer zijn pasjes vergeten."

Ik stop de pasjes in mijn portemonnee en rijd naar het Beatrix College. Luchiano staat al te wachten. Als we bij het St. Elisabeth aankomen zeg ik: "Oen, je hebt je pasjes weer op tafel laten liggen!"

Luchiano: "Oh, dat geeft niks. Ik heb de reservepasjes bij me."
CasaSpider: "Heb je ook reservepasjes?"
Luchiano: "Ja, maar geef die andere ook maar."
CasaSpider: "Huh? Je gaat toch niet zowel de originele als de reservepasjes meenemen?"
Luchiano: "Jawel, dat is handig. Als ik uit de mediatheek kom heb ik nooit zin om de pasjes in mijn portemonnee te doen. Dan doe ik ze in mijn broek. Als ik ze later vergeet in mijn portemonnee te doen, heb ik de reservepasjes nog."

Hij kijkt me aan of hij het buskruit heeft uitgevonden. Met een "ach, zijn het niet juist andersdenkenden als een Leonardo da Vinci en een Michelangelo Buonarroti die de wereld later verbaasd hebben doen staan?" poog ik mijzelf moed in te spreken. Overigens heeft hij mij goed geholpen met een nasty probleempje aangaande het niet opstarten van iTunes. Het is Luchiano gelukt en daardoor kon ik afgelopen zondag de iPhone upgraden naar IOS-5. Het is gewoon heerlijk!

Toevallig (...) zijn we vandaag weer in het Elisabeth ziekenhuis geweest, deze keer voor de eerste behandeling met vloeibare stikstof. Zuster Anja voert de behandeling uit en Luchiano geeft geen kik. "Het voelt of er duizend mieren aan je knagen", luidt zijn commentaar.

Als je zo knap bent als de Spiders is het een uitdaging een programma te vinden dat ons iets meer op normale mensen laat lijken. We hebben een poging gedaan, zie hieronder het resultaat.


22.02.2012: De Spiders zijn de nieuwe Addams Family. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Het blijven knapperds, geef maar toe.
Of zijn de Spiders de nieuwe Addams Family?

Diana en ik kijken naar Pokémon.
Hoofdfiguur Ash en zijn drie vrienden komen aanlopen.
CasaSpider: "Weet jij hoe die vrienden van Ash heten?"
Diana: "Die met dat rode jasje en die zwarte broek, die ken ik niet."
CasaSpider: "Oh, en die andere twee?"
Diana: "Ook niet."

Tot besluit een foto van Diana die bij een Tilburgse winkel in de spiegel kijkt.

Comments

Als iedereen er zo uitzag vonden we het normaal!
In Slagharen zijn lachspiegels, daar is het effect net zo.
En daar kan je beter lopen dan in een ziekenhuis.

Oh, die app hebben die zonen van mij ook gevonden. Ik vind de Adams family trouwens geniaal. De vriend van ons buurmeisje lijkt op Lurch:-)

Dat je trouwens naar het hospitaal moet voor die vinger, bij ons doet de assistente van de huisarts dat gewoon.

@Renesmurf: Iedereen die er zo uitziet, kan maar beter naar Slagharen verhuizen. Daar is ook geen ziekenhuis.
@Door: Lurch is geweldig en lijkt op zijn beurt weer op Frankenstein. Mijn favoriet is echter Morticia. Over de wrat: de huisarts wist niet wat het was en verwees door naar de huidarts. Die zag meteen dat het toch een wrat is, best een grote. Maar ja, in Hengelo zijn de mensen natuurlijk wat zelfredzamer. Ze moeten wel, haha!

Casa zelf is duidelijk de knapste maar je kunt toch wel zien dat jullie één gezin vormen.

Dr.Polderman...bekende naam. Partner heeft ook met haar te maken gehad.

Ha kun je mij ook de upgrade naar IOS5 bezorgen? Had ik onlangs nodig maar ja hoe doe je dat dan . CasasPa vanuit Portugal

@Irene: Ik ga ervan blozen, maar geef je ook groot gelijk.
@Gerrit: Heb haar eerst gegoogled en louter positieve dingen gelezen. Live ben ik ook zeer over haar te spreken. Wat zijn jullie ervaringen?
@CasasPa: Upgrade naar IOS5 is niet moeilijk. Gewoon via iTunes en op de juiste knoppen klikken... :-)