« Luchiano 14 | Main | Diana met Plat Haar »

Per ongeluk

De Europese leiders Merkel en Sarkozy zijn eruit met betrekking tot het redden van de Euro in het algemeen en de Grieken in het bijzonder. Het gaat allemaal iets meer kosten, maar dan zijn we er ook. Is er nu niet één slimmerik die vraagt: "Wat gebeurt er als Griekenland straks per ongeluk toch weer 60 miljard te kort komt?"

Weinigen storten zich expres in het ongeluk, soms overkomt het je gewoon. Diana (5) kan erover meepraten.

Diana: "Ik ben van mijn stoel gevallen, omdat ik wiebelde."
CasaSpider: "Wat hebben wij hiervan geleerd?"
Diana: "Maar het ging per ongeluk."
CasaSpider: "Wiebelde je per ongeluk?"
Diana: "Nee, ik viel per ongeluk."

Comments

Wat moet het toch leuk worden als Diana straks gaat puberen :-)
Wat heb jij trouwens van de val van Diana geleerd?

Sinds wanneer praat jij in de wij vorm? Ik heb iets gemist geloof ik:-)

Nee, dat wiebelen was expres.

Ik heb de debatten niet gevolgd, dus ik heb geen flauw idee wat wel en niet gevraagd is. En besloten. het zal allemaal wel.

@Piet: Wat ik heb geleerd? Dat mijn goede adviezen zoals gebruikelijk in de wind worden geslagen. #cassandracomplex
@Margriet: Sinds ik mijn diploma Dwangverpleegkundige-B heb gehaald. Heb je inderdaad gemist.
@Renesmurf: Aha (overhet wiebelen). Zij besluiten, wij betalen?

de val van de euro en de val van diana.
ik denk eerlijk gezegd wel dat jouw vraag gesteld is, of hopelijk nog meer: hoe gaan we voorkomen dat Griekenland straks weer 60 mln te kort komt. maar ja, we zien het allemaal wel, we kunnen er toch weinig aan doen.
veel plezier vandaag!

@Pascale: Ik denk toch van niet. Natuurlijk wel in de zin van hoe gaan we het voorkomen. Ik bedoel echter straks BLIJKT dat er toch meer geld nodig is. En wat doen we dan? Wij kunnen er in ieder geval weinig aan doen, dat is zeker. Heb vrijdag Luc, Tom & Sam nog gezien, leuk!