« Viejo verde | Main | KPN-fail »

Van de daken

We moeten een aantal boodschappen doen in Tilburg. Bovendien gaat Luchiano (013) samen met klasgenoot Martijn naar Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides. De film heeft tamelijk slechte recensies, maar dat gold ook voor Big Momma's House 3 en die vonden ze allebei beregoed.

Voor mijn verjaardag heb ik een week of drie geleden een ruggenkrabber gekregen. Handig, want ofwel is mijn rug te breed ofwel zijn mijn armen te kort. Vrolijk sta ik mijn rug te schrobben. Lucy ziet mij bezig en biedt aan even te helpen. Zij neemt de ruggenkrabber in haar hand en al snel gaat die van de rug iets naar beneden.

03.06.2011: Diana (5) poseert op de Willem-II bank in de Willem-II straat. Klik voor groter.Ik maak er wat specifieke bewegingen bij en net op dat moment komt Diana (5) de trap op. Zij ziet de scene even aan, loopt naar het raam in de slaapkamer en schreeuwt het van de daken: "Noria! Mijn mama is mijn papa's kont aan het wassen!"

Net als in Rijen is het ook in Tilburg schitterend zomerweer. We zetten de jongens af bij Euroscoop en rijden door naar het centrum om onze dingen te doen. In de Willem-II straat, een van de zijstraatjes van de Heuvelstraat richting het Pieter Vreedeplein, staat een mooi bankje in Willem-II motief. Bereidwillig poseert Diana erop, ik heb haar maar niet verteld dat Willem-II volgend seizoen in de Jupiler League speelt.

Om tien over half vier staan we weer bij Euroscoop. Volgens onze berekening is de film dan tien minuten afgelopen. Ik stuur Luchiano een SMS en verwacht een bericht terug. Als dat niet komt bel ik hem. Er wordt niet opgenomen, maar even later komt er alsnog een SMS binnen: "Hij is nog niet afgelopen dit is spannendste stuk!!!!!" Ik had al zo'n vermoeden. Het blijkt dat er een pauze van vijftien minuten is geweest, vandaar de uitloop.

In de auto zijn Luchiano en Martijn nog steeds vol van die vette film in 3D. In hun geval dienen de recensies andersom gelezen te worden, films met één ster uit vijf zijn top en die met vijf uit vijf oersaai. Of zoiets.

Comments

Zo, dat weet de buurt ook weer!

Wat is Diana toch een mooi meisje!

Deze keer dan weer geen filmpje of zelfs maar een foto. Ik snap dat beleid hier niet. Okee, die van Diana is prachtig, maar dit stukje heeft meer dan één onderwerp...

Nou, dat wordt verhuizen dus.

@Piet: Het is altijd fijn als we een beetje op de hoogte zijn van wat zich in de diverse huizen afspeelt.
@Giensie: Van wie heeft ze dat toch... ;-)
@Irene: Met jouw fantasie kan het nooit moeilijk zijn de gruwelijke beelden er zelf bij te verzinnen. Ja, daar zit je de rest van de dag mooi mee opgescheept!
@Laurent: Er zit niks anders op. We gaan naar Eindhoven, naar een flat met een roze ingang en we nemen mee: klusspullen en een haan.

@Casa: Volgens mack heb ik totaal geen fantasie dus maak je niet ongerust.;-)

o, dat zijn twee flaters.
Dat kont krabben is dat niet echt, maar iemand storen die een film aan het kijken is kan echt niet hoor.

Volgende keer afspreken dat hij contakt opneemt!

De bios, altijd leuk. Wij gaan volgende week naar Kung Fu Panda II. Of zoiets. Want: junivakantie voor de basisschool.

ielgh, dat wil ik helemaal niet weten van jouw kont! :-)
en goed te lezen Door dat Kung Fu Panda II uit komt, toevallig bedacht ik afgelopen weekend dat dat leuk zou zijn, want ik vind I een erg grappige film.

@Irene: Onderschat jezelf niet, misschien kan R. meer vertellen over jouw fantasieën... ;-)
@Renesmurf: En wat te denken van iemand storen die zijn kont aan het krabben is?
@DOor: Kinderfilms zijn vaak nog leuker dan de onze, vind ik tenminste. Klinkt intrigerend Kung Fu Panda II. Herinner jij je David Carradine (Kung Fu) nog?
@Pascale: Het zit nu in je systeem (mijn kont), geef het maar toe. Misschien ook een leuke film voor ons, nu hij al twee fans heeft.

Jazeker!!