« Drama | Main | All Your Base Are Belong To Google »

Rijen C4 - Madese Boys C3 4-3

Zaterdag is het werkelijk een schitterende dag met een stralende zon en zo hoort het ook. Rijen C4 speelt zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Madese Boys C3 uit Made. Een bijzondere naam, dat Made. Stel je hebt een fabriek in Made en je maakt wat, kun je eronder schrijven: "Made in Made". Die flauwe grap hebben ze in Made vast vaker gehoord.

Wat veel erger is voor het 11.340 inwoners tellende dorp is het feit dat Made in de gemeente Drimmelen ligt en dat terwijl het gemeentehuis in Made staat. Grote genade, je zult maar in Drimmelen liggen. Het centrum van Made bestaat uit een stervormige structuur met als middelpunt het Molenplein (Gaymansplantsoen, sic!), waar eens een windmolen stond.

Elk jaar vindt in Made een belangrijke gebeurtenis plaats: Made's Powerweekend, een tractorpulling evenement. Uit dit befaamde dorp komen dus de Madese Boys waarvan de C3 hier warmloopt, iedere speler in zijn eigen ritme.

23.04.2011: Rijen C4 in de personen van Cihat, Abduallah en Ivar zwaar in de aanval op Madese Boys C3; uiteindelijk winnen we met 4-3. Klik voor groter.Al snel na de aftrap blijkt dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn en dat levert de leukste wedstrijden op. Via 0-1, 2-1, 2-2, 3-2 wordt een 3-3 ruststand bereikt. Het had evengoed andersom kunnen zijn.

In de tussentijd is er uiteraard tijd voor de traditionele rijtjesfoto, deze keer in een lekker zonnetje. Iemand een idee wat het H-Woord is? Het begint natuurlijk met een "h", euhm herder, hekwerk, hakbijl, hypo... ik geef het op.

Luchiano (013) speelt geen denderende partij maar daarvoor is het feit dat hij de hele week ziek is geweest een vorm van excuus. Toch toont hij spelinzicht als hij een lange Madese Boys-speler op het juiste moment een duwtje geeft waardoor hij er even later met de bal vandoor kan, de tegenstander toch ietwat onthutst achterlatend. De Nieuwe Toivonen?

Opvallendste speler bij Madese Boys is een donkere jongen met uitschuifbare benen. Gelukkig zijn onze verdedigers vandaag goed bij de les, waarbij Jorg (koppend) en Ömer Kanbur speciale vermelding verdienen. In de aanval blinken Mike en Abdullah uit, die beiden goed zijn voor twee doelpunten. In het doel staat deze keer Martijn die zichzelf heeft aangeboden. Hij doet het zeker niet slecht. Hé, nu weet ik ineens weer waar het H-Woord voor staat!

In de tweede helft wordt slechts éénmaal gescoord en wel door ons. Dat is mooi, want zo eindigt de wedstrijd in een 4-3 overwinning. Tussendoor zijn Lucy en Diana (4) per fiets gearriveerd en daar komt Rijens clubicoon Herman al aanracen op zijn scootmobiel. Het levert een mooi plaatje op met Oud en Jong. Na 70 minuten ploeteren in de hitte zijn de jongens uitgeput hetgeen alleen maar mooi is voor het verloop van de rest van de dag. Vrolijk Pasen!

Scoreverloop Rijen C4 - Madese Boys C3 4-3:

07 0-1
09 1-1 Mike
14 2-1 Mike
25 2-2
27 3-2 Abdullah
35 3-3
42 4-3 Abdullah

Alle posts over Rijen C4 in het seizoen 2010-2011 zijn gebundeld in de categorie Luchiano Rijen C4 2010/2011.

Comments

Altijd mooi, als ze aan elkaar gewaagd zijn!
En dat het niet regende!

Toch knap dat Luchiano er gewoon weer stond, na zijn ziekheid!

@Renesmurf: Alle ingredienten waren positief, die zaterdag 23 april 2011.

Alle ingredienten waren er, maar ik voeg er toch maar de asperges aan toe. Lekker in deze tijd van het jaar.
CasasPa