« Escarlatina | Main | Drift »

Rijen C4 - Waspik C2 0-8/9 (Beker)

In de competitie gaat het misschien niet zo goed met Rijen C4, maar in de beker hebben we een klinkende 9-1 overwinning op TSV Gudok C3 behaald. Jammer is alleen dat Waspik C2, de derde deelnemer in deze poule, hetzelfde TSV Gudok met maarliefst 20-1 verpulverde. Laat nu uitgerekend Waspik bij ons op bezoek komen.

De Waspikkers zijn groter dan onze jongens, maar dat is dit jaar heel gebruikelijk en daar kijken we niet meer van op. Speelt er niet ergens een Team Van Velzen ofzo? Als ze eraan komen lopen maakt iemand een grapje over Was-je-pik. Dat zullen die jongens niet voor het eerst gehoord hebben.

27.11.2010: Rijen C4 gaat in zijn tweede bekerwedstrijd met 0-8 of 0-9 ten onder tegen Waspik C2. Klik voor groter.Het blijft natuurlijk een vreemde naam, Waspik. Helemaal als men weet dat Waspik ook Waesbeeck had kunnen heten naar de ochtendwaas over de beek. Het wordt nog gekker. Waspik bestaat uit twee kernen: Waspik-Boven en Waspik-Beneden. Besmuikt gelach klinkt op. En dan is er als klap op de vuurpijl een spoorlijn met de naam Halve Zolenlijn en een Halve Zolenpad, wat een fietspad is. Eigenlijk klinkt de Carnavalsnaam van dit merkwaardige dorp het normaalst: Maoneblusserslaand.

Enfin, op het veld zowel als in de dugout vergaat ons het lachen al snel. Waspik is duidelijk beter en met de 0-3 ruststand mogen we niet ontevreden zijn. In de tweede helft gaat het bergafwaarts met Rijen C4. De jongens willen graag een tegendoelpunt scoren, maar hierdoor krijgt Waspik de ene uitgelezen mogelijkheid na de andere. Feyenoord (010) weet er alles van. We geven echter niet op en zoals gewoonlijk gaat Cihad voorop in de strijd.

Het is koud, ik schat een graad of twee, drie. Gelukkig begint het zonnetje te schijnen. Mijn blik gaat over de velden en hé, wat zie ik daar? Hockeydames! Slechts heel even ben ik weg geweest, echt waar. Toch is de einduitslag hierdoor twijfelachtig. Was het nu 0-8 of 0-9? Ik vrees het laatste. Tom Taekema (013) had een beter verjaardagskado verdiend, maar desondanks gefeliciteerd.

Scoreverloop Rijen C4 - Waspik C2 0-8 (of 0-9):

10 0-1
18 0-2
28 0-3
45 0-4
48 0-5
51 0-6
55 0-7
68 0-8
(Heb ik een doelpuntje gemist, met dank aan de hockeydames?)

Alle posts over Rijen C4 in het seizoen 2010-2011 zijn gebundeld in de categorie Luchiano Rijen C4 2010/2011.

Comments

Waspik is er, maar Lopik ook.
En wellicht nog wel meer pikken.
Daar kom ik even niet op.
Er bestaan ook diverse dammen, en diverse schotens, om van broeken nog maar te zwijgen.
Nou ja, niet zwijgen, want ik noem het toch maar.

Tot zover dan mijn voetbalkennis.

@Renesmurf: Jouw geografische kennis is nog groter dan je voetbalkennis. Mijn complimenten.
NASCHRIFT: Ik heb het even nagekeken, maar de uitslag was gewoon 0-8. Ben dus in het geheel niet afgeleid geweest en heb goed opgelet.

Een team van Velzen haha:-))

9-0, 20-1, wat zijn dat voor basketball uitslagen?! Heb je Diana al opgegeven voor de hockey?

Na de 0-8 zullen er wel niet grappen meer gemaakt zijn?

'n mooie sport .. hockey

Zeeuws-Vlaanderen......Boerenhol, Boerengat, Turkeye,Nummer Éen, en nog enkele waarvan de naam me even niet te binnen schiet.

Zeeuws-Vlaanderen......Boerenhol, Boerengat, Turkeye,Nummer Éen, en nog enkele waarvan de naam me even niet te binnen schiet.

Pardon voor dubbelpost

@Door: Maar ze (Van Velzen) kunnen nog beter voetballen dan basketballen. Nee, Diana gaat niet hockeyen. Stel je voor zeg, met al die mannen met vunzige gedachten!
@Piet: Na deze p.. euhm oorwassing is Rijen C4 het lachen wel vergaan, ja.
@Henk: Dacht het wel, he.
@El Alcalde: Boerenhol is de volgende tegenstander van Waspik, grapje. Die dubbelpost is geen probleem, maar over voetbal gesproken, was er laatst niet iets met Almería qua trainer ontslaan ofzo?