« 't Kofschip: Adios! | Main | Beek Vooruit C4 - Rijen C4 6-1 »

Just for the record

Als ik op zaterdagavond twee huisgenoten ieder onder een dekentje naar de televisie zie kijken gaat me ineens een lampje branden. Het is 2010 en die malle witte dingen onder de ramen vormen het verwarmingssysteem. Voor het eerst dit (na)jaar draai ik de thermostaat op 21 graden, tot dan wees hij 19 aan. Brrr! Een minuut of 20 later geven de twee huisgenoten van onder hun dekentjes commentaar: "Het ruikt hier verbrand!"

Just for the record, in het najaar van 2010 gaat de verwarming op zaterdag 16 oktober om 22:00 aan.

Comments

Hier gaat dat allemaal vanzelf, ik had laatst al vernomen dat die aansprong.

Ik heb alleen een donzen dekbed , en dat is om onder te slapen.

@Renesmurf: Winschoten ligt ook zo noordelijk dat het logisch is dat men daar geavanceerdere apparatuur inzet tegen de elementen.