« Leven bij het moment | Main | In juni draait het om de V »

Honger en dorst

Ja, sorry hoor maar op dit moment kan ik aan niets anders meer denken dan aan voetbalpoules.nl. Onder normale omstandigheden is vrouwelijk schoon eten het voornaamste doel van mijn gedachten. Voor de tweede achtereenvolgende dag staat CasaSpider in de vorm van Team FC Gilze-Rijen BOVENAAN het individuele klassement met meer dan 56.000 deelnemers.

Sleutelduel van dinsdag was Ivoorkust-Portugal dat ondanks een schot op de paal van Cristiano Ronaldo in de beginfase tamelijk geluidloos in de door mij voorspelde 0-0 eindigde. Grappig trouwens dat Portugese supporters veel overeenkomsten vertonen met Nederlandse. Een man bekritiseert Ronaldo: "Het is een idioot die veel teveel geld verdient". Dat zeggen ze over mij nu ook altijd.

Voor woensdag sta ik in dubio, mijn Jomandagevoel zegt dat Honduras-Chili ook weer in 0-0 eindigt. De voetbalratio daarentegen beweert dat men zijn geld beter op Chili kan zetten. Er is tijd tot 13:30 om de definitieve voorspelling bekend te maken. Omdat het zo mooi is, voor mij dan, hier de stand in het individuele klassement.


15.06.2010: Voor de tweede achtereenvolgende dag voert CasaSpider als FC Gilze-Rijen het individueel klassement van voetbalpoules.nl aan, na de 0-0 tussen Ivoorkust en Portugal. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Ach, het is waarschijnlijk voor het laatst. Immers, mijn geluk duurt zelden langer dan twee dagen. De Webloggers zijn gestegen en nemen positie 56 in op pagina 3 van 136. Wel jammer dat een aantal mensen heeft afgehaakt en wij het nu met slechts 20 aktieve deelnemers moeten doen. De stand binnen onze poule is als volgt.

Hmmm, ik begin honger te krijgen. Wat te denken van de kwestie van de opgepakte Bavaria-meisjes in hun sexy DutchDresses? Nu is Bavaria ongeveer het laatste bier dat ik drink, ja hallo Westmalle Tripel speelt wel in een andere divisie, maar qua promotiestunt schieten ze in de roos.

Juridisch is het ook een interessante zaak. Hebben enkele tientallen stewards/agenten het recht om een groep meisjes in oranje jurkjes het stadion uit te zetten en met celstraf te bedreigen? De belangen zijn groot en Budweiser (of de Fifa?) voelt zich gepiepeld door het nietige Bavaria. Een ding scheelt, Budweiser drink ik al helemaal niet.

Comments

Jij bent:
"Een hoogst intelligente metrosexueel die te weinig teveel geld verdient".

Tja...dan liever Ronaldo Cristiano....

Casa .. watch it .. ga je niet te ver in je liefhebberijen? .. raak je niet oververhit?

Nee .. vast niet.

Ik ben zowaar trots op je (als ik dat al niet was). En met die jurkjes: er stond een lang meisje vr me bij de kassa in de supermarkt, ook met hetzelfde korte en strakke jurkje met daaronder een paar lange benen. En zij maar proberen het netjes te houden door voortdurend het rokje naar beneden te trekken, bang als ze was dat er teveel zichtbaar zou zijn, waardoor ze misschien zou worden gearresteerd. Casaspa

@Cerito: CasaSpider metrosexueel? Dacht het niet, he! Geef mij in plaats van Cristiano liever Lucio.
@Henk: Ik wil nog weleens doorslaan, maar oververhit? Nee... vast niet.
@CasasPa: Nou, het is grotendeels toeval hoor. Straks wordt het weer beven met Zuid-Afrika tegen Uruguay. Wat dat betreft kijk ik net zo lief naar modellen in DutchDresses. Kon je bij die kassa je politiepet niet even opzetten?

Ik gok alle wedstrijden altijd op 1-0. En tot nu is dat best eens voorgekomen!

@Renesmurf: Ik wist niet dat jij gokte?!?