« Spiders denken ook in de Efteling | Main | Aangetast rechtsgevoel »

CasasPa op stap met Luchiano

Daar zit je dan, de dingen die je te horen krijgt verbazen soms. Wat is verbazing of wat leidt ertoe? Dingen die je absoluut niet verwacht en dat is natuurlijk hier niet het geval. Wat niet vaak gebeurt maar toch niet tot verbazing leidt is dat CasasPa vroeg of hij een middagje met Luchiano (12) op stap mocht. Het was tenslotte herfstvakantie.

Natuurlijk mocht dat, Luchiano is dol op zijn opa en oma. Bovendien had CasasPa hem voor zijn verjaardag een substantieel bedrag gegeven om de aankoop van een waveboard, waarover later meer, te bekostigen. Ik hoefde nog maar 30 euro bij te leggen voor dit veredelde skateboard. Donderdag 29 oktober was het zover, om een uur of een in de middag haalde CasasPa Luchiano op.

Die middag zijn ze eerst naar het Beatrix College in Tilburg geweest en vervolgens doorgereden naar Breda. Wie de foto's aan een nauwkeurig onderzoek onderwerpt ziet haast geen verschil in Luchiano's gelaatsuitdrukking, of hij nou voor zijn school staat of voor de Bart Smit, in het bezit van een waveboard. Zie je nu wel dat die jongen dol is op school?

In Breda gaan ze ook samen naar de juwelier. Siebel, een winkel waar CasaSpider eigenlijk nooit iets te zoeken heeft. Luchiano mag een horloge uitzoeken en hij is tamelijk kritisch. Maar als de verkoopster een Diesel met blauwe wijzerplaat tevoorschijn haalt zegt hij: "Prachtig!" De twee besluiten het middagje bij McDonalds. 's Avonds bekijkt CasasPa de training van de D4 van vv Rijen.

Beiden hebben genoten van hun uitstapje, tenminste daar ga ik vanuit. Als bonus nog een door CasasPa gemaakte foto van oma Truus met haar kleindochter Diana (3) toen de Duitse tantes op bezoek waren: "Talk to the hand!"

Comments

Heerlijk zo'n dagje stappen! Dat is genieten. Met name voor de middenstand...;-)

P.s.: M'n browser zegt mij dat de foto's niet bestaan...:-(

In de wijk waar ik deze zomer werkzaam was, en nog steeds ben, was de hele zomer ook een jongen van die leeftijd de hele dagen in de weer op zo`n ding.
Flink oefenen, en nu kan die het perfect!

Zo'n waveboard, is dat een skateboard met slechts twee wielen in het midden? Ik zag daar laatst een jongetje van 10 of zo uiterst virtuoos mee voorbij skaten, terwijl ikzelf, als ik het al ooit geprobeerd had, van een gewoon skateboard al een meervoudige schedelbasisfractuur zou opgelopen hebben. Rolschaatsen ging nog nét, alhoewel ik daar ook al geen uitblinker in was.

Ik zeg: help Balkenende op het waveboard! Dat lijkt me nog de enige manier om te voorkomen dat-ie president van de EU wordt.

Wat een stoere. Zo'n Diesel zou ik ook wel willen.

Ik wist niet dat Vin Diesel horloges ontwerpt...
Ik ken hem alleen als acteur.
Wanneer gaat Dhr. Rolex acteren....

Super mooi stoer horloge! en we zien binnenkort wel de kunstjes op het waveboard lijkt me?

Diesel? Hier is het helemaal hot om een OOZOO horloge te dragen onder de puberbevolking. Dat is zo'n kerkklok:-)

@Terrebel: Opa blij, Luchiano blij, de middenstand blij. Een duidelijk geval van win-win. Wat voor browser heb jij? Want de mijne zegt nooit zoiets tegen mij.
@Renesmurf: Luchiano heeft drie dagen geoefend en is er nu al aardig bedreven in. Valt me alles mee van dat waveboard.
@Laurent: Twee wielen aan elke kant en die twee kanten zijn verbonden door middel van een ijzeren staaf. Het grote voordeel is dat je er veel beter mee kunt sturen en bovendien door een beetje aparte heupbewegingen te maken vanzelf vooruit komt. Ik was vroeger een kei in (kei)hard rolschaatsen. Ik begrijp dat je graag wilt dat Balkenende voor Nederland blijft behouden?
@Irene: Ik ook, het jammere is alleen dat de Diesel alweer is vertrokken lees gestolen.
@Cerito: Jij zit meer in die scene dan ik dus als iemand het al weet...
@Pascale: Er ligt een plan om een movie te maken, maar anders komt hij het wel een keer live demonstreren in Borkel.
@Door: Ga me nu niet vertellen dat ze tegenwoordig in de regio Hengelo-Enschede gaan bepalen wat hip is. Please!!!