« Luchiano maakt kennis met 1th4 | Main | Diana wordt zelfstandig »

Krantenkoppen

Met krantenkoppen is het uitkijken geblazen. Of misschien ligt het aan mij, dat er sommige dagen zijn dat de hersenen anders werken dan op sommige andere dagen. Deze twee koppen vielen mij op:

In het eerste geval verkeerde ik in de veronderstelling dat zowel Baby Jordan als Peter Andre overleden zijn. Jordan heet eigenlijk Katie Price. In het tweede geval dacht ik in eerste instantie dat de Hondurese minister Enrique Ortez Colindres kwaad wegliep omdat Obama hem beledigd had.

Niet alles is wat het lijkt, zo blijkt maar weer eens. Hé, dat is grappig. Ik ben niet de eerste die hierover schrijft: Perfide Media, door Marja Berk. Misschien is er nog wel meer (tussen hemel en aarde)!

Comments

Mij overkomt het hetzelfde!
Ik lees MarjaN Berk. Ik dacht al, wat een rare kopfoto....
De titels heb ik wel goed geïnterpreteerd ;-)

Zo bleek indertijd dat "Scheveningse kust gevaarlijk" niets te maken had met de zoen-prestaties van dames die in Scheveningen wonen.

Ik las eens, mensen ongedeerd na een val van 30 meter.

Ze waren met een auto het ravijn ingedonderd.
En de een had wat kneuzingen en de ander ligt in het ziekenhuis.

Hoezo ongedeerd?

De eerste keer dat ik 'bommelding' las wist ik niet wat voor ding ik me daar bij voor moest stellen.

@Giensie: Dat is bijna een meta-grap, dat je Marja Berk als MarjaN interpreteerde. Ze ziet er wel iets beter uit dacht ik zo...
@Terrebel: Dit dient geverifieerd te worden!
@Renesmurf: "Relatief ongedeerd" was wellicht beter geweest...
@De Leraar: Bommelding is wel het klassieke verkeerd uitgesproken woord. Hoewel "emaille" en "be-amen" het ook moeilijk hebben.